Majd 10 év vajúdás után megszületett.

BUROKREPEDÉS

A megérkezés művészete

Ebben a könyvben benne van az, amire szerintem a legnagyobb szükséged van a szülésben, akár gyermeket szülsz, akár projektet, akár önmagad sokadszorra.

Önreflektív útra hívlak, aminek a végén Te várod önmagad abban a tisztaságban, ahogy önmagadhoz kapcsolódni tudsz… !

Szállítás 2024 január 25 után. Az első 100 boldog és tudatos könyvtulajdonos ingyen szállítással kapja meg a dedikált példányát… 

Dézsi Réka

Művész vagyok. 

Eredetileg iparművészként diplomáztam. Aztán az élet elsodort, végül a szülőszobában kötöttem ki, születésem után másodszor, szülőnőként. Abban a folyamatban, amikor a kisfiam engedtem földi útjára valami végérvényesen megváltozott bennem. Elvarázsolt az erő, ami szüléskor jön a nőkhöz, megbabonázott a baba-illat és az oxitocin függővé tett. Ugyanakkor rájöttem, hogy nagyon nincs ez így rendben. Nagyon nem jó az, hogy anyaként nekem kell alkalmazkodni egy mások által írt protokollnak. A születésben mindenkinek jár a tiszta lap, mert a baba érkezésével anya és család születik.

Ez az érzés terelt a dúlaság felé. Megszámlálhatatlan képzésen vettem részt, mindegyik adott valamit, amit használni tudok nap, mint nap. Több, mint 230 szülést kísértem.

Szülésfelkészítő

Hiszem, hogy a fájdalmakat, traumákat, életeseményeket be lehet integrálni a személyiségbe, meg lehet találni az üzenetüket és fejlődni lehet általuk, még, ha olykor-olykor fájdalmas is, de a hullámzás az élet része, és a folyamat része. Alázattal, odafigyeléssel, gyengéd szelídséggel a legnehezebb kontrakciót is meg lehet szelídíteni és a segítségével magasabb szintre tudunk emelkedni. Ezen az úton tudom segíteni a hozzám fordulókat, kortól, nemtől függetlenül.


11 év alatt 80 képzést tartottam, 844 nőnek és férfinak mutattam egy irányt. Azt a támogatást, amiben én magam hiszek. Európában 17 városban tartottam tréninget magyarul, angolul és románul is. Ahogy nőttek a gyerekeim, érdekelni kezdett a szülésen túli világ. Az élet működési dinamikája, a fejlődés, a lélek, a test és a szellem összhangja. Mindig a globális felfogás képviselője voltam, törekszem a cselekvő szeretet megélésére.


4 éve kibővítettem a tréningjeim üzleti vonalon is, a vállalkozói szférában kezdtem el kommunikációs, együttműködési, gondolatmód-váltó, attitűd formáló tréningeket tartani, és coach lettem.

Ez a könyv azért született, hogy egy tükröt tartson eléd, Kedves Olvasó, amiben megvizsgálhatod a saját belső születéseid. Szülésfelkészítőnek indult, végül életfelkészítő lett belőle, hiszen a születés az élet csíráját hordozza és abban gyökerezik minden változás, minden projekt, minden feladat. Önismeretre, reflexióra, szembenézésre támogat ez a könyv, lehetőséget ad a kezedbe a saját burkodon túli lét megtapasztalására, megfigyelésére.
Az élet körforgásában minden megszületik, felépül, eléri a teljességet, leépül és átminősül. Ez tény. Ahogy az ember is kialakítja a komfort zónáját, azaz a burkot, amiben könnyedén működik és elveszti a talajt a lába alól, ha ez a burok megreped.